چهارشنبه, 29 شهریور 1396 - Wed 09 20 2017

بیانیه بسیج دانشجویی در مورد شهادت شیخ نمر

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

انا لله و انا الیه راجعون

حکومت خونریز و سفاک آل سعود وهابی دیگر کارد را به استخوان رسانیده است. با انتشار خبر اعدام مرجع تقلید شیعیان عربستان، آیت الله نمر باقر النمر، عمال بی کفایت آل سعود بار دیگر خصم و کینه خود را علیه مسلمانان و شیعیان نشان دادند. عربستان سعودی که با حمایت از تروریست ها و حمله به یمن برای صهیونیست های خونریز خوش خودمتی خود را به اثبات رسانده بود حال بار دیگر قلب تمامی حق طلبان عالم را سوزاند.

ندای پیر جماران هنوز در گوش تاریخ زنگ میخورد که: «بکشید ما را ملت ما بیدارتر می شود...» حال اکنون پس از فاجعه منا، حمله به رهبر شیعیان نیجریه، حمایت مالی و تسلیحاتی از تروریست ها و حمله همه جانبه به یمن، عرربستان سعودی بار دیگر خشم و نفرت عاشقان حق و حقیقت را علیه خود برانگیخت. آیت الله نمر باقر النمر، مرجع تقلید شیعیان عربستان و فعال حقوق بشر در آن کشور بودند. ایشان پس از اعتراضات شیعیان عربستان به ناعدالتی ها و نابرابری ها در جامعه عربستان در سال 2012 دستگیر شدند و در روز 23 مهر ماه سال 1393 به دلیل واهی و غیر واقعی اقدام علیه امنیت ملی به اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شن در انظار عمومی محکوم شدند و در روز 12 دی ماه امسال (1394) با کمال تأسف و تأثر اعدام شدند. این حکم در حالی صادر شد که ایشان تنها در خطبه های نماز جمعه خویش از شیعیان عربستان خواسته بودند تا برای دفاع از خود آماده شوند.

ایشان بار ها در خطبه های نماز جمعه فرموده بودند که: «ما ساکت نمی‌مانیم که هر آنچه بخواهید بر سر ما بیاورید؛ هر آنچه بخواهید انجام دهید و کرامت و شخصیت ما را که با ارزش ترین چیز در زندگی ماست، زیر پا بگذارید.» آیت الله نمر تنها به جرم تبعیت از ندای امام مظلوم شیعیان امام حسین (ع)، فریاد هیهات من الذله، به اعدام محکوم شدند و در مظلومیت تمام به شهادت رسیدند.

بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) اعدام آیت الله نمر را شدیداً محکوم می نماید و از این اقدام رذیلانه حکام عربستان سعودی بیزاری می جوید. به عقیده بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) سیاست های یک بام و دو هوای کشور های غربی مدعی حقوق بشر یکی از اصلی ترین دلایل تقویت جناایتت رژیم سفاک آل سعود است. بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) از دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه نیز می خواهد شدیدترین برخورد را با مقامات سعودی انجام دهد.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

الا لعنه الله علی القوم الظالمین