چهارشنبه, 29 شهریور 1396 - Wed 09 20 2017

همایش دانشجویان ورودی جدید دانشگاه برگزار شد

همایش دانشجویان ورودی جدید دانشگاه با حضور دانشجویان، رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه صبح امروز چهارشنبه 8مهر ماه در تالار اجتماعات مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر نائینی، رئیس دانشگاه ضمن تسلیت حادثه تلخ و دردناک منا و  تبریک عید غدیر خم و آغاز سال تحصیلی جدید و نیز خوشامدگویی  به دانشجویان جدید الورود دانشگاه بیان داشت: به دانشگاه حضرت امام خوش آمدید. دانشگاهی که به نام رهبر کبیر انقلاب مزین است در دوران فعالیت خود پیشرفت های قابل توجهی در بحث کمی و کیفی و رفاهی داشته و این مسیر را با جدیت با تربیت شما دانش پژوهان ادامه می دهد.

وی افزود:امروز بحث توسعه و نهضت علمی در دستور کار دانشگاه هاست. دانشگاه های نسل سوم و چهارم باید در راستای تقویت ایده های خلاقانه و تقویت خلاقیت دانشجویان در رشته های تحصیلی و آموختن مهارت های کارآفرینی برای ایجاد کسب و کارهای جدید حرکت کنند.

دکتر نائینی افزود: توجه به کارآفرینی و تبدیل شدن دانشگاه­ها از محوریت دانش و علم صرف بسوی کاربردی و کارآفرینی در دستور کار دانشگاه­ها باید قرار گیرد. تلاش ما بر این است که بتوانیم محیطی پر نشاط با امکانات علمی-پژوهشی و رفاهی مناسب را برای شما عزیزان فراهم نماییم تا شما در کنار هم در فضایی از پویایی و نشاط با همدلی و همزبانی کسب علم و عمل نمایید و با دستی پر از دانستنی­ها و تجربه و خاطره فارغ التحصیل شوید.

وی همچنین با تبریک به خانواده ­های دانشجویان اظهار داشت: خانواده­ هایی که با زحمت و نگرانی­ های فراوان امروز شاهد ورود شما به دانشگاه هستند ، آرزوی توفیق و پیروزی در تمام مراحل زندگی برای فرزندانشان دارند.متقابلاً هم باید به شما تبریک بگویم که چنین خانواده­ای دارید. باید قدر آنان را بدانید و همیشه سپاسگزار آنان باشید.

دکتر نائینی در پایان بیان داشت:امروز شما وارد یک خانواده بزرگ شده ­اید. خانواده دانشگاه، اساتید محترم، دوستان خودتان و کارمندان شریف دانشگاه و باید در یک محیط صمیمی به تلاش خود جهت کسب علم و معرفت بکوشید. انتظار داریم در محیطی آرام با جدیت در علم آموزی، معرفت آموزی کوشا باشید. منضبط باشید. آیین نامه ­ها و قوانین دانشگاه را که یک مکان مقدس است رعایت نمایید تا دینمداری و فرهنگ اسلامی را در دانشگاه تقویت و نهادینه کنیم.

معرفی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ،معرفی واحد روابط عمومی ، آشنایی با ضوابط و مقررات آموزشی و ضوابط و مقررات دانشجویی، معرفی اداره شاهد و ایثارگر، معرفی ضوابط و مقررات مربوط به انجمن های علمی،کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی و معرفی بخش های مختلف معاونت پژوهشی توسط نمایندگان حوزه ها از دیگر بخش های این مراسم بود.